2ani6luni22zile

 M-am gandit sa incep cu un fragment preluat de aici:

hide_how-to-disappear

Oamenii complicati – “…Sunt complicaţi pentru că nu reuşeşti niciodată să-i înţelegi. Pentru ei albul nu e alb, iar negrul nu e negru, pentru că 1+1 nu face 2, pentru că pur şi simplu sunt altfel decât restul. Pentru că te fac din cuvinte…te ridica la cer şi apoi te împing din Rai pe pământ fără paraşută. Îţi juri că asta e ultima dată când te mai întorci din drum, că asta este ultima şansă pe care le-o dai, dar cumva, fără să sesisezi, ultima oară devine mereu penultima. Şi nu poţi să le spui “nu” pentru că la un moment dat te obişnuieşti cu gândul că aşa sunt ei, nu fac asta din răutate şi nici n-au un plan prestabilit. Astăzi sunteţi fericiţi şi totul e atât de bine, încât începi să visezi cu ochii deschişi, iar mâine telefonul nu mai suna. Iar dacă suni tu, nu răspunde nimeni. Mereu pleacă şi se întorc, începi să prinzi drag de ei, dar nu reuşeşti să te imaginezi într-o relaţie cu o astfel de persoană…şi dacă faci prostia să te îndrăgosteşti, e posibil să începi să scrii despre asta, aşa că ceva productiv tot va ieşi.:) Bineînţeles, numai după ce mai întâi o să te facă să nu mai fii om şi o să-ţi fută creierii până când îţi vei dori să te internezi la nebuni de bună voie. …”

Si chiar te obisnuiesti cu gandu’ ca asa sunt ei, si penultima oara devine ante-penultima oara si desi stii ca nu duce nicaieri, continui pe drumu’ asta si-ti zici make the most of it, si nu te mai gandesti la toate chestiile pe care le face si care cateodata te fac s-o iei razna. Pana cand iar se intampla ceva, and you’re back to square1.
 
Mergand pe drumu asta’, incepi de fapt sa-i intelegi. Si-ti dai seama ca si pentru ei albul e alb, negrul e negru si 1+1 chiar face 2. Doar ca li se rupe. 
 
Si ajungi la un punct in care realizezi ca momentele in care esti fericit sunt mult mai putin numeroase decat cele in care te enervezi. Si ai trecut de faza in care iti spui ca asa sunt ei and live with it. Si incerci sa te autoconvingi ca exagerezi, ca de fapt te-ai enervat dintr-un nimic si ca va fi ok. Nu va fi, decat daca vrei ca asta sa devina starea de normalitate.
 
Si nu vreau. Si o sa para foarte funny, pentru ca am mai zis asta, si am incercat sa fac asta de multe ori pana acum. Poate nu se adunasera destule picaturi in pahar.
 
Dupa 2ani6luni22zile, the status quo needs to change.
 
 
Advertisements

7 thoughts on “2ani6luni22zile

  1. cat de bine cunosc feelingul asta… de cate ori mi-am zis ca numa’ de data asta mai incerc si apoi gata, ca inteleg ca e asa si pot sa trec peste si nu am putut. Dintr-un nimic mi s-a umplut paharul, si apoi nimicul a dus la un nimic mai mare si sunt satula si am zis gata (nu-i prima data!) si totusi ma intreb… daca maine se intoarce si-mi vorbeste voi putea oare sa ma tin de “gata”-ul asta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s